THE 5-SECOND TRICK FOR شرایط ثبت شرکت

The 5-Second Trick For شرایط ثبت شرکت

The 5-Second Trick For شرایط ثبت شرکت

Blog Article

بررسی نام ها website توسط کارشناس و تعیین یک نام به عنوان نام شرکت

شرکتی که بین یک یا چند نفر شریک ضامن و یک یا چند نفر شریک با مسئولیت محدود تشکیل می شود. در حالتی که دارایی و سرمایه شرکت برای پرداخت دیون شرکت کافی نباشد، شریک ضامن مسئول کلیه قروضی است که علاوه بر دارایی ایجاد شده است در حالی که شریک با مسئولیت محدود، به میزان سرمایه ای است که در شرکت گذارده یا باید بگذارد مسئول می باشد.

علاوه بر شرایط عمومی که برای ثبت شرکت تاسیساتی و کار در شرکت های مختلف وجود دارد، برای جذب نیرو در شرکت تاسیساتی باید حواستان به وضعیت بدنی او باشد. این افراد باید نیروی بدنی خوبی داشته باشند.

با توجه به اینکه شرکت عملاً تشکیل شده می‌باشد، تقاضای ثبت شرکت سهامی عام توسط مدیرعامل یا اعضای هیئت مدیره صورت می‌پذیرد.

 شرکت‌های تعاونی از حیث موضوع و اهداف فعالیت به دو نوع تعاونی تولید و توزیع و از لحاظ چگونگی تشکیل به دو نوع تعاونی عام و خاص تقسیم می‌شود.

مدارک لازم برای ثبت شرکت های تعاونی به شرح ذیل می باشند که باید به اداره ثبت شرکت ها تحویل داده شوند:

این نوع شرکت معمولا میان اعضای خانواده، فامیل و… تشکیل می شود. هر شریک به میزان سهمی که دارد مسئول است.

اما به دلیل اینکه موسسه ما در همه شهرها وکیل ندارد، متقاضی باید یک جلسه جهت دریافت اوراق به اداره ثبت شهر خود مراجعه کند از این روز هزینه وکیل را نخواهد شد.

درباره دیوان عالی کشور

برای ثبت این شرکت؛ لازم اظهارنامه به انضمام مدارک زیر به اداره ثبت شرکت ها ارسال شود:

هزینه ثبت شرکت شامل پرداخت حق الثبت به صورت آنلاین در سامانه اداره ثبت شرکت ها است که به میزان سرمایه شرکت بستگی دارد.

دوست گرامی شما اگر خودتان هم شرکتتان را ثبت کنید رایگان نخواهد بود، یعنی یک سری هزینه دارد که باید واریز و پرداخت نمایید و اینکه چون اینترنتی است دلیل بر رایگان بودن آن نیست، شما باید هزینه پست، هزینه حق الثبت در اداره ثبت شرک و هزینه دو نوبت درج آگهی در روزنامه را پرداخت کنید.

ظرف مدت یک ماه از تاریخ ثبت شرکت، خلاصۀ شرکتنامه و منضمات آن توسط اداره ثبت در روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران و یکی از جراید کثیرالانتشار مرکز اصلی شرکت به هزینۀ شرکت، منتشر می شود.

تعداد شرکا در هیچ یک از شرکتهای سهامی نباید کمتر از سه نفر باشد. شرکت های سهامی دارای ارکانی اعم از هیئت مدیره و مدیرعامل، مجامع عمومی و فوق العاده و بازرسان می باشند. در شرکت های سهامی، مسئولیت شرکا یا سهامداران محدود به میزان سرمایه خواهد بود.

Report this page